top of page

Når kan man spille Fifa 20??!


Når kan du spille FIFA 20?

FIFA 20 er rett rundt hjørne, og det er mange som ser fram til det nye fotballspillet. Hver september kommer det ut nytt FIFA og denne gangen er det FIFA 20 som kommer. Den offisielle dagen det kommer ut er 24. september, men det er mulig å spille det allerede 19 september hvis du har kjøpt “EA access”. Du vil ha tilgang til å spille FIFA 20 i ti timer før spillet kommer ut hvis du har et abonnement. EA access gir deg fordeler innenfor alle EA-spill og det koster rundt 30 kr måneden. Vi anbefaler å kjøpe det hvis du er en engasjert FIFA-tilhenger.


Hvordan får spillere rangeringen sin?

Spillet blir oppdatert hele tiden etter alle overgangene og rangeringene. Spillerne blir vurdert og får rangeringer etter fart, styrke, skudd, teknikk, pasninger og forsvarsevner. Rangeringene går opp til 99 men ingen spillere uten oppgraderinger har gått over 94.

Hva får man av de ulike Spillpakkene?

Du kan kjøpe 3 forskjellige versjoner av fifa 20. Den billigste er den vanlige, som koster 549,- kr. Den neste beste heter Champions Edition, og koster 799,- kr.Den beste heter Ultimate Edition og koster 899,- kr. Hvis du kjøper Champion edition så får du 12, 25k pakker. Hvis du kjøper ultimate edition så får du 24, 25k pakker.

Hva er nytt i på Fifa 20?

Det har vært mange fifa spill men fifa 20 har nye spillmoduser, bedre grafikk og så klart Ultimate team. Volta er en av de nye spillmodusene på fifa 20, men det er egentlig bar en kopi av det kjente spillet FIFA-Street. Der går det ann å spille 3 mot 3, eller 5 mot 5. Der er det en stor fordel hvis du vet hvordan man gjør forskjellige gode ferdighetstrekk.

Beveg deg mer smidig. Lokk forsvarerne mot deg. Og passerer dem deretter med fart eller teknikk. Nyheten sideveis dribling gir deg nye dimensjoner i angrepsspillet i FIFA 20.

Vinn tilbake ballen med aktive berøring taklinger og nye animasjoner som belønner deg for velberegnet forsvarsspill.

Mer kliniske avslutninger alene med keeper. Større risiko med volleyer og langskudd. Det oppgraderte skuddsystemet gjør situasjonene foran mål mer realistiske i FIFA 20.

I år har det også kommet en helt ny måte å ta

frispark og straffer, og vi mener at det er en god ting, fordi hvis man bare øver litt på det, så er det veldig enkelt.

Før hvert spill kommer det en demo versjon av spillet. Demo er som en liten smakebit av det fullstendige spillet. Da får du prøve noen bestemte lag og i årets demo kan du også spille litt Volta.

Ultimate team

Fifa 20: Ultimate Team er den desidert mest populære spillmodusen på Fifa 20, og er for mange den eneste grunnen til at de kjøper spillet. I Fifa ultimate team begynner man med ingen verdi, og skal bygge opp et lag og en klubb og prøve skape så mye verdi, og få så gode spillere som mulig. Med dette laget kan man spille ligakamper, bytte spillere i lagbyggingsoppgaver og masse mer. I denne modusen kan man få følelsen av å være manageren for sin egen klubb, hvor man skal prøve å ta klubben sin til heder og ære. Noe man kan spille på ultimate team, som har blitt veldig populært er weekend league, denne turneringen tar plass hver helg, hvor man kan spille opptil 30 kamper. Det er om å gjøre og vinne så mange kamper som mulig, og man får belønninger etter hvor mange kamper man vinner. Jo flere seire, jo bedre belønninger.

Division rivals er det vanligste å spille i Ultimate Team, det er det samme som ligakamper, bare at poengene dine blir nullstilt hver uke. Den varer fra hver torsdag til torsdagen uken etter, her er det om å gjøre å få poeng. Man får poeng etter resultat fra kampene dine og hvor mange mål man scorer i de. Igjen, er det om å gjøre å få så mange poeng som mulig, slik at man kommer i rangering 1. Det finnes 10 forskjellige divisjoner i Division Rivals. I hver divisjon er det om å gjøre og komme i så høy rangering som mulig. Dette blir vanskeligere for hver høyere divisjon man kommer i.


No tags yet.
bottom of page