top of page

Fantasy Premier League - Våre lag og beste tips!


I fjor spilte vi Fantasy Premier League med Benjamin. Denne gangen har vi med en litt større gutt: Bendik. Vi fulgte ikke opp fjorårets draft (til alles beste), men nå starter vi altså en ny. Her er lagene.

Jon:

Jeg valgte laget mitt med et håp om å få med meg et par av de beste spillerne tidlig, for så å senere hente inn gode ukjente navn som Cantwell, Van Aanholt, og Zinchenko. Jeg tror jeg kan gjøre det bra og forhåpentligvis vinne ligaen.

Bendik: Jeg valgte laget mitt med null erfaring og at navnene dies så kule ut. Noen valgte jeg fordi jeg har sett de spillet litt, feks Aubameyang og Robertson. Jeg visste egentlig ikke ka dette gikk ut på så jeg valgte noen sentralt defensive, men det var tydeligvis ikke smart. Det var tydeligvis smart og ta noen som er litt sentral offensiv, men vi så på om denne påstanden er sant eller ikke

Bendik: Jeg valgte laget mitt med null erfaring og at navnene dies så kule ut. Noen valgte jeg fordi jeg har sett de spillet litt, feks Aubameyang og Robertson. Jeg visste egentlig ikke ka dette gikk ut på så jeg valgte noen sentralt defensive, men det var tydeligvis ikke smart. Det var tydeligvis smart og ta noen som er litt sentral offensiv, men vi så på om denne påstanden er sant eller ikke

Sven

Jeg valgte dette lagret fordi jeg vil ta en liten risiko, som for eksempel Moise Kean. Nysignering for Everton og håper på at han leverer i kampene. Pukki har også vært ganske god og det samme med Vestergaard, men de spiller for ganske dårlige klubber så kan være ganske risky men håper de fortsetter å spille bra.

Karl

Jeg gikk for de beste spillerne som får mest poeng. Men jeg måtte jo selvfølgelig ha noen litt risky og så jeg tok Maguire,Pepe og Haller som alle er signeringer som jeg har troen på.

BONUS: VÅRE BESTE FANTASY PREMIER LEAGUE TIPS!

Er du med i en Fantasy Liga? Har du like lite peiling på Engelsk fotball som Bendik på sovemedisin? Da har du flax. Vi skal nemlig gi våre beste Fantasy Premier League tips!

Tips 1: Velg spillere fra Manchester City og Liverpool.

Kanskje et åpenbart tips for noen, men de to lagene som har kjempet om ligatittelen de siste to årene har de beste og dypeste stallene i hele Premier League. Ser du etter en god spiller i hvilken som helst posisjon, gå for Liverpool og Manchester City.

Tips 2: Velg spillere som får mange målpoeng (scoringer og assist), selv om de spiller for svakere lag som ikke alltid vinner. Spillere som Pukki og Cantwell på Norwich, Barnes på Burnley, og store deler av Sheffield United stallen har prestert bra i starten av sesongen, selv om lagene ikke ligger så bra an på tabellen.

Tips 3: Når du skal velge midtbanen ikke velg så mange sentral defensive spillere som Bendik gjorde. Gå heller for de mer offensive spillerne. Eriksen, Salah, Sterling, og Manè er åpenbare valg, men også spillere som Lanzini og Tielemans kan være gode signeringer som fort kan skaffe mange poeng til laget ditt.


No tags yet.
bottom of page