top of page

Bøker du MÅ få med deg!


Selv med travle dager fulle av jobb, skole og stress, er det alltid godt å komme hjem til en god bok og sette seg ned å bli slukt inn i den fantastiske verden av litteratur! Trenger du noen tips? Her er noen av våre favoritter! Skrevet av verdenskjente forfattere som J.K Rowling, John Green og masse masse mer.


Harry Potter

Denne boken er en klar klassiker og slår aldri feil! De syv fantasy romanene handler om den foreldreløse hovedpersonen Harry Potter, og hans kamp mot trollmannen Voldemort. De syv bøkene følger han gjennom syv skoleår på Galvort, en skole for trollmenn og hekser. Denne boken er perfekt for deg som elsker fantasy bøker som du fort blir opphengt av.


The fault in our stars

Denne rørende romanen er skrevet i perspektivet til 16 år gamle og kreftsyke Hazel Grace. Hun blir tvunget med i en støttegruppe for kreftsyke ungdommer, der møter hun kreftsyke Augustus Waters, som hun senere forelsker seg i. Romanen ble bestselger i New York og fikk fantastisk positiv kritikk. Denne boken passer spesielt bra for deg som elsker gode romaner om kjærlighet, sorg og latter, og om jeg skulle gitt boken et terningkast, så hadde det blitt en soleklar 6’er!


Call me by your name

Romanen tar plass på 1980 tallet og handler om den Italienske gutten Elio Perlman på 17 år og hans opphold sammen med familien i et sommerhus i Italia. Der dagene er fylt med fest, bading, sommer og sol. En dag da han møter 24 år gamle Oliver, vekkes nye, men uventede følelser for han. Som dagene går blir de to guttene trukket gradvis sammen, og sterke følelser gjør at sommeren blir både bra og dårlig. Dette er virkelig en helt fantastisk, nydelig og varm bok, som jeg med stort hjerte anbefaler til alle som elsker drama/romantiske romaner.


No tags yet.
bottom of page