top of page

Champions League Finale Spådommer


Som du sikkert vet så var våres og resten av verden sine Champions League semifinale spådommer helt feil. Liverpool og Tottenham er i finalen og i dag skal vi prøve å spå finalen og forhåpentligvis klarer vi å spå litt bedre denne gangen enn sist gang.

Jeg tror det kommer til å bli en veldig jevn kamp, dette er to lag som er vant til å spille mot hverandre i Premier League så de har en god ide om hvordan de skal spille. Jeg tror den som vinner denne kampen er det laget som klarer å holde roen og ikke stresse med ball og ikke la nervene påvirke spillet. Så jeg tror det ender med en 1-0 seier for Tottenham.

Sven Vedeler Gaupholm

Jeg tenker at begge lag vet hvem de møter her så de er forberedt jeg tenker det laget som holder roen og ikke stresser for mye vinner jeg tror Tottenham blir det laget jeg går for 2-1 til Tottenham.

Karl Nicholas Ulmark


No tags yet.
bottom of page