top of page

Champions League Spådommer


Resten av Champions League Spådom av Karl

Liverpool v Barcelona 1-2

Mane kommer til å starte kampen interessant med et tidlig mål så etter ca. 30 minutter spilt vil Suarez utligne og det vil gå til pause 1-1 etter pausen vil Coutinho skåre ca 10 15 minutter inn i omgangen og det vil bli det siste målet for kvelden.

Ajax v Tottenham 2-1

Et mål fra De light på corner.Et for Son så kommer Tadic og avslutter det hele. En ganske målrik kamp men fortsatt ganske kjedelig.

Finale

ajax v barcelona 3-2

Kampen starter med at ajax ikke er helt på og får et mål i mot nesten med en gang og det vil være fra Messi etter 25 minutter ca inn i omgangen vil messi score igjen etter 5 minutter fra målet vil Ajax skåre to franske et fra Ziyech og et fra De Jong men i det 80 minutt vil Messi komme med et til mål og de vil vinne 3-2

Resten av Champions League Spådom av Sven

Liverpool v Barcelona (0-3)

Jeg tror det blir en ganske kjedelig kamp siden jeg tror Barcelona kommer til å spille ganske defensivt, jeg tenker Liverpool kommer til å spille veldig offensivt men så rakner forsvaret deres så det blir 2-0 til Barcelona litt ut i 2 omgang, blir 0-0 til pause.

Ajax v Tottenham (1-0)

Jeg tenker det blir en ganske jevn kamp men Ajax vinner 2-1 så det blir 3-1 sammenlagt.

No tags yet.
bottom of page