top of page

Hvordan gikk det da vi analyserte og spådde utfallet av kvartfinalene i Champions League!?


I disse dager er det store forventinger og nerver blant fotballsupportere rundt om i hele verden angående kvartfinalene i Champions League som skal spilles denne uken. Champions League er en årlig turnering blant de beste lagene i verden, det står om penger og et trofe.

Her er en analyse av de alle kvartfinalene, lagene som skal spille og hvem vi tror kommer til å vinne

Ajax-Juventus (spilles 10.April og 16.April):

Ajax har imponert i Champions League denne sesongen. Ved bl.a. hjelp av et ungt lag med talente spillere har Ajax spilt strålende og tatt seg videre i en tøff gruppe med lag som Bayern, Porto og Benfica.

Ajax har tatt seg videre fra en tøff gruppe. I 8-delsfinalen sjokkerte de en hel verden ved å slå ut Real Madrid i returoppgjøret på Santiago Bernabéu Stadion i Madrid. Det er ikke så mange som tror på Ajax i kvartfinalen, men vi syntes at det ikke er lurt å undervurdere Ajax.

Spesielt spillere som Frenkie De Jong, Matthijs De ligt, Hakim Ziyech og Dusan Tadic er lurt for Juventus å passe på før Kvartfinalene som skal spilles mellom de to lagene. Ajax er ikke det eneste laget som har imponert. Juventus slo ut Atletico Madrid på Allianz Arena etter å vinne 3-0 i returoppgjøret og tok seg dermed videre 3-2 sammenlagt selvom de på en skuffende kveld tapte 2-0 i Madrid i den første kampen. Banens desidert beste spiller i 3-0 seieren i torino var Cristiano Ronaldo som scoret hattrick. Vi tror det kommer til åbli to jevne kamper mellom Ajax og Juventus, men at Juventus kommer til å strekke det lengste strået og gå videre.

Manchester United-Barcelona (spilles onsdag 10.April og 16.April)

Manchester United har sjokkert mange etter de slo ut PSG i forrige runde. Selv om de slo ut PSG, har de hatt tøffe tider i det siste. Resultatene til United har ikke overrasket mange. De har tapt to kamper mot Wolves siden kampen mot PSG, som ikke er spesielt imponerende. Spillerne United vil trenge for å slå Barcelona er Lukaku, Pogba og David de Gea. Det har vært mye diskusjon rundt Solskjær og 3 års kontrakten han har blitt tildelt. Noen mener at det ikke var riktig pga de siste resultatene, mens noen mener at han er den rette til jobben. Mange hadde avskrevet Leo Messi før årets sesong og at Messi har lagt de beste årene bak seg, men dette har rett og slett ikke stemt i det hele tatt. Leo Messi har spilt strålende for Barcelona og tatt Barcelona på poengtopp med en luke på 11 poeng.

Porto-Liverpool (Spilles 9.April og 17.April)

Porto tok seg så vidt videre til kvartfinalen etter å ha slått Roma 3-1 på hjemmebane i returoppgjøret. Den første kamppen som ble spilt i Roma vant nettopp Roma 2-1, og det ble spådd at Roma ville ta seg lett videre i Portugal i returoppgjøret, det stemte lite. Porto scorte vinnermålet (3-1) i ekstraomgangene. En sen scoring av Eder Militao sendte Porto til himmels og kvartfinale i Champions League mot Liverpool, et lag som har imponert i år. Liverpool har denne sesongen fortsettet med suksessen sin under Jurgen Klopp, og har nå et rotterace med Manchester City om Premier League-tittelen. Nøkkelspillerne for Liverpool er også i storform om dagen, spesielt Sadio Mane som har puttet mål etter mål i Premier League. Vi mener Liverpool er favoritter til å vinne kvartfnalen mot Porto.

Spurs - Manchester City (spilles 9.April og 17.April):

Tottenham har ikke imponert særlig de siste kampene i Premier League. De har gått på en del uforventede tap som ikke er vanlig Tottenham. Tottenham kan alltid overraske og det er ingen grunn til å underskrive de. Tottenham kan bli påvirket av at de har fått en ny stadion og at det kommer til å bli litt ekstra leven på tribunen som kan backe de til en seier. Derimot Manchester City har vært i en bra periode i de siste kampene og er favoritt i denne kampen. Manchester City har gjort det veldig bra i den engelske ligaen og har gått på en rekke runder uten tap. Det er mange som har troen på Manchester City i år og tror at i år er det året de vinner Champions league


Hvem møtes i Champions League-finalen?

Barcelona-Manchester City

Vi mener disse to lagene er de sterkeste av lagene som skal spille i kvartfinalene og at de kommer til å møtes i finalen. Vi tror finalen blir en tøff og jevn kamp, men at Leo Messi og Barcelona vinner en målrik kamp hvor Barcelona scorer vinnermålet sent i kampen, og stikker av gårde med Champions League-trofeet


No tags yet.
bottom of page