top of page

Tester mat i nærmiljøet (Bønes Pizza)


Vi har bestemt oss for å skrive om mat i nærmiljøet, og i dag skal vi smake på mat fra Bønes Pizzeria. Du kan velge mellom kebab, pizza og hamburger, og vi har bestemt oss for å smake kebaben og pizzaen til Bønes Pizzeria

Bønes Pizzeria har et stort utvalg av mat på menyene sine. Det de er mest kjent for er den godt kjente pizzaen deres. Hvis du bor på Bønes har du nok hørt om Bønes Pizzeria. Derfor skal vi ut å teste/vurdere maten deres.

Bønes Pizzeria er veldig populært på Bønes, både for unge og eldre. På en lørdagskveld eller fredagskveld er det godt å kunne bestille en hamburger, pizza eller kebab, og hente maten eller få den levert på døren innen 10-20 minutter.

Bønes Pizzeria serverer også glutenfri pizza om du måtte ønske det.

De største overskriftene på menyen til Bønes Pizzeria er Pizza-Pasta-Kebab. Det var stort utvalg av mat og menyen var oversiktlig og stor. Menyen står i stor form over kassen, som gjør at det er lett å finne ut av det du vil ha. Det var mange forskjellige pizzaer og pastaer, som er veldig positivt. Du kan også få glutenfri mat om du trenger det. Du kan også kjøpe den velkjente kebaben deres. Du får den i hvilke størrelse du ville ha og om du ville ha den medium eller sterk. Ansatte var veldig hyggelige og lette å snakke med.

I dette avsnittet har vi har tenkt å skrive litt om opplevelsen vi fikk når vi var på Bønes pizzeria.

Vi ankom Bønes pizzeria og en av de ansatte sa høflig velkommen til oss og vi bestilte det vi ville ha. I mellomtiden satt vi oss ned ved et bord og ventet. De har prøvd veldig bra å få det til å være et hyggelig sted å være om man skulle bestemme seg for å spise ved lokale. De har noen aviser ved hvert bord, bestikk på et tilbehør bord om man skulle trenge det og en kaffekanne med Frielekaffe. De får virkelig ut potensialet i det lille lokalet. De kunne kanskje fokusert på å vaske bordene litt oftere. De har også en veldig oversiktlig meny over skranken og god service. Når vi skulle gå hjem, og en av oss ikke hadde spist opp pizzaen spurte en av de ansatte om de skulle pakke den inn for oss. Sånn service setter alle pris på. Stolene de har er komfortable skinnstoler som alle kan slappe av i, man føler seg ganske ett med stedet når man sitter der og spiser. Bønes pizzeria har også et smilefjes fra mattilsynet noe som selvfølgelig er positivt. Og når vi var hjemme satt alle sammen igjen med en god opplevelse etter å ha vært på Bønes pizzeria.

Prisene

  • En valgfri glutenfri pizza fra menyen (+tilbehør) 165,-

  • En medium kebab 99,-

  • En 0,5 liter brus 30,-

Prisene var rimelige og vi fikk bra mat for en god penge.

Her er noen av anmeldelsene fra Google:

  • Beste kebaben i byen! Kyllingen smaker episk og sausen er til å dø for!

  • God pizza, god og rask service. Alltid hyggelig å ha med barn hit, da de gjerne får en slikkepinn e.l. mens de venter. Grei pris.

  • Verdens beste kebab! Pizzaen anbefales også mye. De bruker kort tid til å bli ferdig.

  • Veldig bra & god pris.

  • God mat. Anbefales på det varmeste

  • Uten tvil beste pizza i Bergen. Pizzaen serveres av hyggelige mennesker som alltid smiler. Og om du kommer igjen forteller de deg kanskje en vits eller to. Verdt å ta turen.

I tillegg har Bønes Pizzeria fått et smilefjes av Mattilsynet.

Anmeldelse fra oss

Glutenfri Pizza.

Den glutenfrie pizzaen var grei. Den hadde en god og crispy bunn i med fyldig ost og saus på toppen. Vi synes at bunnen kunne vært noe bedre i kvalitet og smak.

Vi er ikke helt sikker om pizzaen var stekt på samme overflate som de pizzaene som ikke var glutenfri, så hvis du er usikker anbefales det å spørre en ansatt.

Alt i alt gir vi denne


Gyros Rullekebab

ullekebaben på Bønes Pizzeria er noe for seg selv. Man finner ikke en kebab som denne noen andre steder i Bergen. Fyllet består av smaksrikt og mørt svinekjøtt, saftig mais og løk, en fersk salat og en fyldig og vidunderlig kebabdressing, og en alternativ sterk saus. Dette herlige fyllet er pakket kompakt inn i en myk og fersk lefse, som de lager selv på få minutter. Man kan også velge om kebaben skal være mild, medium eller sterk, og stor eller liten. På femten minutter er en av Bergens beste rullekebaber laget, og for en rimelig pris.

Vi gir Bønes rullekebab enNo tags yet.
bottom of page