top of page

Netflix serier og filmer du må få med deg denne høstferien!


Netflix serier og filmer du burde se denne høstferien!

Serier:Jane the virgin er basert på den Venezulanske telenovelaen “ Juana La Virgen. En ung kvinne fra en svært religiøs familie som feilaktig blir inseminert av legen. Hun blir kjent med donoren og må ta et vanskelig valg om hun skal beholde barnet eller ikke. Denne serien passer for de som liker dramatikk, spenning, romanse og komedie. Jane the virgin er en veldig bra serie, den er spennende og får deg til å ville se mer, men historien er veldig urealistisk, og blir ganske mye etterhvert, men ellers en veldig bra serie. Jeg gir den terningkast 5.


Riverdale -


Riverdale er en amerikansk ungdoms serie basert på karakterene fra “ Archie Comics”. Innbyggerne i Riverdale er oppskaket etter Jason Blossoms sjokkerende død, en hendelse som avdekker mange hemmeligheter i småbyen. Denne serien passer for de som liker spenning, drama og romanse. Jeg synes at sesong 1 var veldig bra, men at i sesong to så skled det litt ut og ble litt dårligere, jeg synes sesong 1 var veldig spennende, og hadde gitt den en 5 hvis det ikke hadde vært for sesong 2.


Pretty Little Liars -


Pretty Little Liars er en amerikansk dramaserie, basert på bøkene fra Sarah Shepard. For ett år siden forsvant den manipulernde og hevngjerrige Alison, gruppens “leder” og de populære jentene Aria, Spencer, Hannah og Emily sluttet å være bestevenner. Men når jentene begynner å få beskjeder med innhold bare Alison vet og alle meldingene er signert “A”, samles gjengen igjen for å løse mysteriet. Denne serien passer for de som liker spenning, romanse, dramatikk og skrekk. Jeg synes Pretty Little Liars er en veldig bra serie, veldig bra laget og kjempespennende, derfor gir jeg den terningkast 6.

Filmer:


Mamma Mia -


Sophie skal gifte seg og er på jakt etter faren sin før den store dagen, hun vet bare ikke helt hvem det er. Etter å ha lest de gamle dagbøkene til moren sin, oppdager hun at det er en morens tidligere tre kjærester, selv om moren er imot det inviterer hun alle tre til bryllupet, men det går ikke lang tid før moren finner de. Denne filmer passer for de som liker komedie, romanse, musikal og pop. Mamma Mia er en veldig bra film som er kjempe morsom, og utrolig bra laget, men jeg vil ikke gi den en terningkast 6, fordi den har ikke noe spesiell historie bak, jeg gir den terningkast 5.

T


The Breakfast Club -


The breakfast Club er en amerikansk dramakomedie og ungdomsfilm fra 1985. Filmen handler om fem amerikanske High School- elever som må tilbringe en lørdag på skolen på gjensitting, de har ingenting til felles og liker heller ikke hverandre. Denne filmen passer for de som liker komedie og drama. Den er kjempe morsom og det er noe som ungdommer kan kjenne seg litt igjen i, jeg gir den terningkast 5.

Laget av Vilde 9c.


No tags yet.
bottom of page