top of page

Rekordene slås, og varmere skal det bli


I 1947 ble det satt mange nye varme-rekorder, men rekordene blir slått, og med mange grader! Tipsene er å drikke mye vann, og gå med lette klær. Oslo er høyest på gradestokken, og resten av Sør-norge er rett under.

I helgen er det meldt opp mot 30 grader i Oslo-området, nett som i syden! Karoline Kvaale forteller at hun har badet 10 ganger i år, og det samme har Jonas Harloff. De forteller at de vil benytte dagene, nå som det er så varmt.

-Vi bor jo i Bergen, så vi må nyte de få dagene vi får, sier Kaia Sommersten. Bergen er ikke akkurat kjent for høye temperaturer, så dette været overrasker litt.

Neste uke er det meldt lavtrykk, selv om det fortsatt er høye temperaturer. Meteorologene har spådd en svært kald sommer, men det ser ut til at de tok feil, i alle fall denne måneden.

-Vi er jo vant til kalde sommere, men det hadde vært fint med en litt varm og fin sommer, sier Jon Vassenden. Mange trodde vi fikk en varm sommer, siden vi hadde en såpass kald vinter, men ikke alle meldinger ser slik ut.

Vi i storting ønsker deg-uansett vær, en fantastisk sommer. Skal du reise vekk eller være hjemme? Kanskje du skal på hytten? Uansett må du kose deg masse, og spise masse is! Følg med på nettsiden, og instagrammen vår!

No tags yet.
bottom of page