top of page

KULTURLIVET I BERGEN VÅREN 2018!


KULTURLIVET VÅREN 2018

TEATER OG KONSERTTILBUD:

Fra 1. Mars-29 April spilles Robin Hood på Nye Fyllingsdalen teater (NFT) :

Fyllingsdalen teater slår til med å sette opp Robin Hood som en helt ny musikal, dette her er en familieforestilling (men noen scener kan være litt skumle ) som passer for folk fra 4-100 år. Musikken er laget av Jørn Lavoll og Linn Kathrin Taklo og regissøren er Sturle Igland Bjordal. I denne forestillingen kan Fyllingsdalen by på humor, halsbrekkende stunts, vakker scenografi, musikk og en porsjon alvor.

Fra 9.Mars-15 Mai spilles Vilde Vite og plast mysteriet på Den nationale scene (DNS) :

Vilde vite og plast mysteriet er en musikalsk familieforestilling, som er anbefalt for 5 år og oppover. Forestillingen varer totalt i 1 time og 15 minutter og den har ingen pauser. Forestillingen handler om en som kaller seg for ECO og skal være et fyrverkeri av en fyr (litt som en superhelt) og er veldig opptatt av å ta vare på jordkloden, han bor egentlig på planeten Evergreen men han reiser gjennom tid og rom, en dag når han er på snarvisitt kommer han borti en klok og sjenert jente som heter Vilde Vite, dette blir begynnelsen på et spesielt vennskap som belyser verdens største utfordringer. Ressigøren heter Lisa Kenth og stykke spilles på Storescene.

Fra 10. Februar-16 Mai spilles Kristin Lavransdatter som musikal på Den Nationale Scene (DNS) :

Kristin Lavransdatter skal være en storslått musikal basert på Undsets gnistrende romantrilogi. det er første gang Kristin Lavransdatter settes opp som musikal. Kristin Lavransdatter er en gripende historie om kjærlighetens mange fasetter og er ett av våre kjæreste kulturskatter. Den gir innsikt i både middelalderens levesett og indre og ytre konflikter som vi alle kjenner oss igjen i. Dette er en forestilling for ungdom og voksne, varer i ca. 3 timer, inkludert pause. Regissøren heter Svein Sturla Hungnes. Stykket skal spilles på Store scene.

Fra 17. Februar-12.Mai, spilles vandreforestillingen Octavia på Den Nationale Scene (DNS) :

Octavia er en vandreforestilling hvor spøkelse Octavia har omvisning for barn på teateret.

Octavia er et spøkelse som går igjen på teateret, det sies at hun noen ganger kan høres i gangene i det gamle huset på engen. Octavia kjenner teateret bedre enn noen andre og vil gjerne vise det fram og fortelle hvordan det er å være et teater spøkelse. Dette passer for barn mellom 5-12 år og varer i ca 45 minutter.

24. Februar- 3. mars, vises familieforestillingen krokodilletyven på akvariet. Anbefales for 5 år og oppover, er også gøy for voksne. :

Dette er er en forestilling der vi får øye på hva det vil si å bli mobbet og hva det gjør med oss, forestillingen vil gi oss både tårer og latter. Dette teateret holdes i kinosalen på akvariet. Forestillingen varer i ca. 45 minutter.

AKTIVITET TILBUD

18. Februar 12:00-14:00 er det gratis karneval på Fløyen folkerestaurant for barna, oppmøte på scenen med amfiet.

Det blir et stort karneval på fløyen med masse musikk, leker og gøy. Oppmøte på scenen med amfiet, like bak fløyen folkerestaurant

10. Mars 12:00-15:00 Fløyen inviterer til en familiedag til støtte for Krafttak mot kreft.

De vil derfor invitere til en gøy aktiv dag for familien. Derfor vil de tjene inn penger til krafttak mot kreft-kreftforeningens årlige innsamlingsaksjon.

23. Februar er det Nattevandring på akvariet kl 18-21 det passer for 5 år og oppover. Det koster 175 kr for barn og 250 for voksne

Det blir nattevandring på akvariet der de slukker av lyset for å skape stemning, men ikke minst for å se hvordan dyrene oppfører seg i mørket, her får vi lære mer om hva slags dyr som liker lys og hvem som liker mørke, hvem som sover om natten og hvem som ligger våken.

Akvariet har åpnet en utstilling som heter et hav av søppel. Utstillingen ønsker å sette oss i fokus på hvor mye søppel, gummi, plast og alt annet dritt vi kaster i havet og om hva det gjør med havet og dyrene som lever der.


No tags yet.
bottom of page