top of page

Hvilke spill er mest populære på 8. trinn?


Har du noen gang lurt på hva som er skolens mest populære spill blant elevene? Vi har spurt noen elever på 8. trinn om hvilke spill de liker best, og hvilke de spiller mest. I denne artikkelen får du vite spillet som blir spilt mest på 8. trinn. Vi har også anmeldt to av de mest populære spillene for tiden. Disse resultatene er oppgitt med forskjellige diagrammer ut ifra spørreundersøkelsen vi gjorde.

Her er resultatene: som du ser er Fortnite og FIFA 18 blant de mest populære spillene i spørreundersøkelsen

Det nyeste Battle Royale spillet: Fortnite: Battle Royale

Vi har selv spilt Fortnite: Battle Royale og det er et utrolig kult og gøy spill! Man kan leve seg skikkelig inn i det og du kan spille med vennene dine. I Fortnite: Battle Royale skal man hoppe ned fra en flyvende buss, og lande på en øde øy sammen med 99 andre spillere. Derfra skal du prøve å finne så mye utstyr som mulig. Dette utstyret kan for eksempel være bandasjer eller våpen. Man også kan finne diverse materialer rundt om på øyen, som man kan bruke til å bygge baser for å beskytte seg selv, noe som er lurt hvis man vil komme seg langt. Den siste personen, eller det siste laget som er i live, vinner. Spillet kan bli veldig intenst og spennende, spesielt hvis man kommer langt. Våpen og diverse tilbehør er essensielt å ha hvis man vil komme langt, eller eventuelt vinne, så det gjelder å finne våpen og bandasjer så fort som mulig. I Fortnite kan du spille solo, duo og squad.

Players Unkown Battleground: Et av de beste Battle Royale spillene

Vi har selv spilt Players Unkown Battlegrounds (PUBG), det er utrolig gøy og går ut på litt det samme som Fortnite. De største forskjellene på PUBG og Fortnite er at i PUBG kan du ikke bygge, og PUBG er mer realistisk enn Fortnite. Man kan for eksempel kjøre bil og motorsykkel i PUBG, noe man ikke kan i Fortnite. I PUBG spiller du på et stort kart. Hvor du vil dra på det kartet, det er opp til deg. Etter du har landet er det om å gjøre å finne våpen og være klar til kamp. I PUBG er det også siste lag eller person som vinner. Du kan spille solo, duo eller squad og du kan velge om du vil spille tredje person eller første person.

No tags yet.
bottom of page