top of page

Julefilmene du må se!


Julen er full av ledig tidsrom, som du kan bruke på å se de beste julefilmene. Krype ned i en dyne, og bare se dem en etter en.


  1. "Love acutally" - Denne blir du aldri lei av, og du kan se den år etter år, uten å bli lei. Filmen omhandler 10 kjærlighetshistorier, som blir flettet inn i hverandre, og viser oss at kjærlighet finnes overalt. Denne er virkelig et must!

  1. "Tre nøtter til askepott" – Tre nøtter til askepott er egentlig ikke en julefilm, men handlingen foregår om vinteren, og den går på NRK hver julaften. Filmen er en klassisk romanse, som noen prøver å hindre.

  1. "Home Alone"- Kevin blir forlatt hjemme, med et uhell, og hele familien reiser til Spania. Livet alene hjemme, er spennende og skummelt, spesielt når noen tyver kommer på besøk. Julen er ikke like gøy alene.


  1. "Holiday"- To menneskers liv flettes sammen, idet de bytter liv. Mange nye mennesker, og nye opplevelser i julen, fører til et nytt sluttresultat.

  1. "A Christmas Carol"- En svært gjerrig manns liv blir endret når han forstår hva han har gjort, og dette skal også endre mange andre. Tiden får han til å forstå at livet er mye mer enn bare penger.No tags yet.
bottom of page