top of page

Boken DU må lese!


Boktittel: The fault in our stars

Forfatter: John Green

Utgivelses år: 2012


Da jeg først begynte å lese « The Fault In Our Stars» kunne jeg ikke gi slipp på den.

En romantisk reise

Hazel Grace Lancaster har en dødelig kreft og blir ikke frisk. Hun blir med i en støttegruppe for kreftsyke ungdommer. Der møter hun den sytten år gamle gutten Augustus Waters som ikke lenger har kreft. De to kommer stadig nærmere hverandre og blir kjærester. De har begge lest en bok som heter «en keiserlig smerte». «En keiserlig smerte» slutter midt i en setning, og Hazel og Augustus må finne ut slutten av boken. Sammen drar de på en romantisk reise til Amsterdam for å forhåpentligvis vite mer om boken, men reisen blir ikke slik Hazel hadde tenkt seg.

Om du vil vite mer om turen til Amsterdam eller hvordan det kommer til å gå med Hazel og Augustus bør du lese boken!

Anbefales sterkt!

Denne boken er den varmeste boken jeg noen gang har lest. Boken fyller virkelig hjertet mitt og jeg hadde en utrolig fin leseropplevelse. Boken fikk meg til å le og gråte. John skildrer situasjonene bra og Hazels tanker er tydelig komt frem. Måten John gjør boken så levende gjør at boken blir helt fantastisk.

Terningkast: 6

John Green har virkelig skrevet bra og gitt en fortryllende reise til alle som har lest boken. Han klarer å få fram det viktigste i livet. Kjærligheten mellom Hazel og Augustus er rørende og bra beskrevet!


No tags yet.
bottom of page