top of page

Hvilke bør DU velge?


Her er de fem beste drikkene fra Tine mat og drikke.

Vi har plukket ut og anmeldt fem forskjellige drikker fra de nye automatene, hvor det er en som virkelig skiller seg ut, her er vår dom!Tine M&D Tropisk juice har en frisk og søt smak av fersk frukt. Den har en frisk smak av mango, samt et snev av appelsin. Den har også et lite hint av lime visst du kjenner godt etter. Den dufter akkurat som den smaker. Lukten er frisk og søt akkurat slik som en tropisk juice skal være. Visst du ser på kartongen så vil du lett se at det er tropisk juice, det er en kartong som er preget av to farger som ganske tydelig gir ett hint av hva som venter deg.

Dette er en kartong som ganske tydelig viser hva som gjemmer seg på innsiden, juicen er ganske frisk og god, både på smak og duft. Vi vil anbefale denne drikken til de som vil prøve noe nytt, og de som liker friske tropiske smaker.


Eplejuice

Når du åpner juicen er det som å komme til en blomstereng, lukten er fantastisk. En assosiasjon av nypressede epler. Eplejuicen har en litt bitter smak i begynnelsen, men ettersmaken er helt fantastisk! Den er like søt som synet av uskyldige små kattunger. Denne juicen passer perfekt til en god nistepakke.


Sjokolademelken lukter deilig sjokolade med en gang du åpner skrukorken. Den har ikke veldig sterk sjokoladesmak, men er likevel en av de beste vi har smakt. Den har en veldig fersk sjokoladesmak og den har også god ettersmak. Du kjenner at det er sjokomelk fra tine. Den original smaken. Rund og fin avslutning i halsen. Drikken er heller ikke kald nok til å gi deg brain freeze.

Jordbær og lime


En mild og deilig lukt, dufter av jordbær, lime og melk. Fersk og smakfull, full av liv når du åpner den. Du vet det er riktig drikk med første skru på korken. Drikken passer perfekt til skolelunsjen din og isteden for den kjedelige vanlige melken, så får du en mer friskere og god smakfull drikk. Designet på kartongen ser enkelt og glatt ut. Dette er en drikke for dere som ikke liker vanlig melk eller har lyst til å prøve noe nytt.

Dette er en veldig god drikk fra Tine og den anbefales i stor grad.


Iskaffe

Basics first - utseende er ok. Ikke noe unikt ut ifra de andre smakene, og du ser tydelig hva slags smak den er. Da jeg åpnet den kjente jeg straks lukten - en blanding av kaffe og sjokolade. Personlig liker jeg kaffe, så forventingene var på topp. Når jeg smakte den derimot fikk jeg en ubehagelig opplevelse. Den smakte gammel brunost og sjokolademelk.


No tags yet.
bottom of page