top of page

Nå har de klart det!


FIFA 17 kom ut den 29. september. I årets FIFA 17 får du prøve «The Journey». Du finner to småsnutter på slutten av siden!


EA skuffer ikke dette året. Nå har de klart det, de har endelig fått med «The Journey». Nå følger du det unge og lovende talentet i «the Journey». Du overtar skoene til det unge talentet Alex Hunter, som bare er 17 år gammel. Du følger han tett, både på og av banen. Du kan velge om du vil spille som hele laget, eller sitte på benken. På treningsfeltene kan man jobbe med å forbedre evnene til Alex, og bli en bedre spiller.

Du er låst til å spille i premier league, men kan utover i spillet utforske enda mer. I begynnelsen velger du favoritt klubben din, men etter vært velger du klubben du vil presentere. Det vil være lettere får deg å gjøre det bra i en liten klubben enn klubber som Manchester City og Manchester United. Du følger reisen til en profesjonell fotballspiller, men det innebærer mer enn treninger og kamper. Du kan velge å være en egoistisk spiller, eller å være en lagspiller. Du kan dra ned på treningsfeltet og jobbe med evnene til Alex. Hvis du har prøvd treningssystemet på karrieremodus, kommer du fort til å føle deg hjemme i «The Journey».

Jeg gir en 5er. Det er dumt at man ikke kan velge andre klubber, enn klubber i Premier League. Men jeg syns det er gøy å kunne prøve seg som en «profesjonell» fotballspiller. Jeg anbefaler dette spillet til alle som liker fotball.

https://www.youtube.com/watch?v=-CTdaJtIrD4

https://www.youtube.com/watch?v=P9LHzVEPodg


No tags yet.
bottom of page