top of page

-Tro på deg selv og skriv alt du tenker!


Vi har intervjuet Siv Wyller. Hun hadde foredrag på skolen vår 21 september. Hun har bland annet skrevet «Hockeysveis fører til dårlig rim» og «Sirkus Maxim». Bøkene hennes er fantasifulle og morsomme.  1. Hvorfor ville du bli forfatter? Når bestemte du deg for at du ville skrive bøker?

-Jeg liker veldig godt å finne på historier. Det har jeg alltid likt. Jeg tror jeg bestemte meg for å bli forfatter allerede da jeg var barn. Så glemte jeg det en stund, men kom på det igjen da jeg var eldre igjen.

  1. Hvor får du idéene dine fra?

-Jeg får ideer når jeg sitter alene og tenker. Det dukker alltid opp mange ideer. Mange av dem er ganske ubrukelige, men noen er bra og kan jobbes videre med. Ideer er gøy!

  1. Hvilken bok er du mest fornøyd med? Hvorfor liker du den best og hva handler den om?

-Jeg er veldig fornøyd med begge egentlig. Den ene handler om en frisør som elsker hockeysveis og den andre handler om en trist sirkusdirektør som er værfast i Russland.

  1. Hvordan synes du det var å holde foredrag på Storetveit skole?

-Det var veldig gøy å møte dere på Storetveit skole! Glade, engasjerte elever og hyggelige lærere. Jeg fikk til og med kake!

  1. Har du noen gode skrivetips til tentamen?

-Hm, det må vel være å tro på seg selv og tørre og skrive alt man tenker. Man kan alltid mer enn man tror, bare man ikke er så streng mot seg selv!No tags yet.
bottom of page